مقدار پارچه مناسب برای مانتو شلوار اداری

مقدار پارچه مناسب برای مانتو شلوار اداری

زمان مطالعه: 5 دقیقه

تعیین مقدار پارچه مناسب برای مانتو شلوار اداری The right amount of textile for office Manteau and pants همواره از دغدغه‌های افراد برای خرید پارچه است. محیط‌های اداری دارای قوانین خاصی از پوشش هستند، به همین دلیل بانوان شاغل موظف‌اند جامه‌ای مناسب و درخور محیط کار را خریداری و استفاده کنند. مناسب نبودن سایزبندی مانتوهای بازاری، انتخاب رنگ دلخواه و ایجاد طرح و برش خاص باعث می‌شود تا افراد خود به خرید پارچه بپردازند و دوخت آن را به خیاط مدنظر خود بسپارند.

 چگونگی تعیین مقدار پارچه از سؤالات پرتکراری است که قبل از خرید پارچه به گوش می‌رسد. تعیین متراژ پارچه مورد نیاز، از طریق فرمول‌های مختلف و توجه به جزئیات خاصی امکان‌پذیر است. انجام صحیح این اقدام علاوه بر این که از کمبود پارچه یا اضافه ماندن تکه پارچه جلوگیری می‌کند، می‌تواند در صرفه‌جویی مالی نیز نقش مهمی داشته باشد. اگر شما هم به دنبال راه‌های به دست آوردن مقدار پارچه مناسب برای مانتو شلوار اداری خود هستید خواندن این مطلب را از دست ندهید.

پیشنهاد: فروشگاه لباس اداری زنانه

عوامل مؤثر بر متراژ پارچه مانتو شلوار اداری

مقدار پارچه مناسب برای مانتو شلوار اداری در افراد مختلف متفاوت است و به عوامل گوناگونی بستگی دارد. اطلاع از هریک از این موارد می‌تواند در رفع مشکل خرید پارچه و سؤال درباره چگونگی تعیین متراژ، کمک‌کننده باشد. عوامل مؤثر در متراژ پارچه عبارت‌اند از:

  • سایزبندی
  • مدل مانتو شلوار اداری
  • جنس پارچه
  • طراحی مانتو شلوار اداری
  • عرض پارچه انتخابی
  • جزئیات مانتو
  • طرح پارچه

عوامل مؤثر بر متراژ پارچه مانتو شلوار اداری

 سایزبندی

یکی از مواردی که می‌تواند در تعیین مقدار پارچه مورد نیاز اثرگذار باشد، سایز افراد است. سایز از طریق اندازه‌گیری بدن به وسیله متر به دست می‌آید که این کار توسط خیاط انجام می‌شود. این اندازه‌گیری باید بدون گشادی و تنگی و به وسیله متر استانداردی انجام شود. پس از اندازه‌گیری بدن افراد و تطبیق اندازه‌های به دست آمده با اندازه‌های موجود در جدول سایزبندی، سایز شخصی فرد مشخص خواهد شد. این سایزبندی ‌می‌تواند کمک فراوانی در تعیین مقدار پارچه داشته باشد. توجه داشته باشید افراد لاغر که از سایز پایین‌تری برخوردار هستند به نسبت افراد درشت اندام، به متراژ پارچه کمتری نیاز دارند. چرا که تکه‌های الگو به راحتی در عرض پارچه جای می‌گیرند و محیط زیادی را اشغال نخواهند کرد.

 مدل مانتو شلوار اداری

هرچه مدل ساده‌تری را برای دوخت مانتو شلوار اداری Manteau and pants  انتخاب کنید، به متراژ پارچه کمتری نیاز پیدا می‌کنید. زمانی که یقه انتخابی برای مانتو شما از انواع یقه‌های خطی مانند گرد و هفت باشد، به نسبت‌ یقه‌های برگردان همچون انگلیسی و آرشال پارچه کمتری نیاز دارید. همچنین در صورت انتخاب جیب‌های خاص، سرآستین مدل دار، دوخت انواع پیلی، استفاده‌ از مدل‌های غیرقرینه و چپ و راستی و… به مقدار بیش‌تری پارچه نیاز خواهد داشت.

 جنس پارچه

جنس پارچه در زمان خریداری آن باید مورد توجه قرار بگیرد. برخی منسوجات قابلیت آبرفت و اتورفت دارند، به همین دلیل با اولین شستشو و یا اتو، پارچه جمع می‌شود و در نهایت برای برش قسمت‌های مختلف دچار کمبود خواهید شد. لذا بهتر است چگونگی وضعیت پارچه را از فروشنده سوال کنید و با در نظر گرفتن مقدار آبرفت و اتورفت پارچه را خریداری کنید. همچنین با شستشوی پارچه و اتوی کامل آن قبل از برش، از اندازه واقعی آن اطمینان حاصل کنید.

 طراحی مانتو شلوار اداری

در صورتی که مانتو شلوار انتخابی از نوع دو رنگ با دو پارچه مختلف باشد، نیاز به دو پارچه مختلف با متراژ متفاوت خواهید داشت. در این صورت لازم است پنل‌های متعلق به هر پارچه را اندازه‌گیری کنید و به صورت جداگانه‌ متراژ هر پارچه را به دست آورید.

عرض پارچه انتخابی

در ادامه عوامل تأثیرگذار در تعیین مقدار پارچه مناسب برای مانتو شلوار اداری، می‌توانیم به عرض پارچه اشاره کنیم. معمولاً عرض نرمال در تمامی پارچه‌ها ۱۵۰ سانتی‌متر است که در این صورت مشکلی در جای‌گذاری الگوها نخواهید داشت. اما در برخی از پارچه‌ها که دارای عرض کمتری هستند، جای‌گذاری پارچه با مشکل روبه‌رو می‌شود و در نهایت به اندازه بیش‌تری از پارچه نیاز پیدا می‌کنید.

 جزئیات مانتو

درصورتی‌که مانتو از جزئیات زیادی همچون بلیتی‌های تزیینی، کیسه جیب، پاکتی آستین و… برخوردار باشد، به پارچه بیش‌تری نیاز دارید. درصورتی‌که مانتو شما دارای آستر است، می‌توانید برای کیسه‌های جیب از پارچه آستر استفاده کنید و به این صورت در مصرف پارچه صرفه‌جویی داشته باشید.

 طرح پارچه

برخی پارچه‌ها دارای اشکال غیر قرینه‌ای در سطح خود هستند و یا بافت آن‌ها دارای خواب و نا خواب است. در این صورت به دلیل ناهماهنگی در بافت پارچه، امکان وارونه انداختن الگو روی پارچه وجود ندارد و باید تمامی پنل‌ها در یک راستا قرار بگیرند. همین مسئله موجب نیاز به پارچه بیش‌تری برای دوخت مانتو شلوار اداری خواهد شد.

پیشنهاد:مدل مانتو اداری برای افراد چاق

نحوه محاسبه مقدار پارچه مناسب برای مانتو شلوار اداری

مقدار پارچه مناسب برای مانتو شلوار اداری

 

همان‌طور که گفتیم نحوه محاسبه متراژ پارچه به عوامل مختلفی بستگی دارد. اما بااین‌حال فرمول کلی وجود دارد که با اطلاع از آن روش مشخص‌کردن متراژ پارچه آسان خواهد شد. فرمول محاسبه پارچه به شرح زیر است:

  • محاسبه پارچه برای مانتو شلوار با گشادی استاندارد

 در مانتو شلوارهایی که برای افرادی با اندام ایده‌آل دوخته می‌شوند و دارای گشادی استانداردی هستند، به یک قد مانتو + یک قد آستین + ۲۰ تا ۳۰ سانتی‌متر برای یقه و جیب احتیاج است. همچنین اندازه مورد نیاز برای شلوار متناسب، ۱۱۰ تا ۱۲۰ سانتی‌متر است که با این حساب امکان دوخت سجاف یا کمری برای کمر آن وجود خواهد داشت‌.

  • محاسبه پارچه برای مانتو شلوار با گشادی زیاد

 در صورتی که مانتو شلوار اداری برای فردی با اندام درشت دوخته می‌شود و یا مدل دارای گشادی زیادی باشد به دوقد مانتو + یک قد آستین + ۲۰ تا ۳۰ سانتی‌متر برای یقه و جیب نیاز خواهد بود. نحوه محاسبه مقدار پارچه برای شلوار در این نمونه نیز همانند روش بالا است.

سخن پایانی

مقدار پارچه مناسب برای مانتو شلوار اداری The right amount of textile for office Manteau and pants در زمان خرید، ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول می‌کند و سبب نگرانی از کمبود پارچه یا باقی‌ماندن مقدار زیادی تکه پارچه می‌شود. درصورتی‌که از فرمول‌های محاسبه مقدار پارچه اطلاع داشته باشید و عوامل تأثیرگذار بر تعیین متراژ آن همچون سایزبندی، جنس پارچه، عرض پارچه و… را بشناسید، این مشکل حل می‌شود. شما با خرید دقیق پارچه علاوه بر جلوگیری از اسراف از لحاظ اقتصادی نیز صرفه‌جویی خواهید کرد. در این مطلب روش‌های تعیین مقدار پارچه مناسب برای مانتو شلوار اداری را بیان کردیم تا بزرگ‌ترین دغدغه افراد در زمان خرید را کاهش دهیم.

فهرست مطالب

لینک های پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *